2011-04-06 12:21:35• hírek • (x)

Gondoskodjon virágairól!

A Szatmárnémeti Bradu kft. a régió egyik legsokszínűbb vállalkozása, amely leginkább dekorációk készítésével és kereskedelmével foglalkozik. Lakásunk egyik legegyszerűbb dekorációs kelléke a virág, a cégnél pedig megtalálható szinte minden, amire egy szép növénynek szüksége lehet.

Talán nincs is olyan hölgy, aki ne kedvelné a virágokat, s most nem csak a lovagoktól kapott virágcsokrokra gondolunk. Sokan élő virágokkal díszítik szobájukat, virágoskertet gondoznak, hogy udvarukat szebbé tegyék, vagy épp a ház előtti kis földsávot díszítik színes, illatos virágokkal, hogy kicsit boldogabbnak érezze magát az, aki arra jár. Persze a férfiak közül is vannak, akik rajonganak a növényekért, Szatmárnémeti legnagyobb kaktuszgyűjtői is férfiak.

Egy virág életében a víz és a napfény mellett az egyik legfontosabb a föld. Kevesen tudják, hogy szinte minden szobanövénynek más-más kémhatású földre van szüksége, hogy a legszebb formáját mutathassa virágzáskor. A jó föld az öntöző-vizet könnyen beissza és magában tartja, a benne levő gyökereket pedig folyamatosan ellátja tápanyagokkal. Első látásra minden föld egyforma, s legtöbbször a nem megfelelő föld használata okozza, hogy a szomszéd virágja illatosabb és színesebb.



De nem kell a szomszéda irigykedni, hanem inkább a Bradu kft-t kell felkeresni, ha jó minőségű virágföldre van szükségünk. A cég külföldi és belföldi gyártású földeket is árul nagy választékban. Náluk ugyanúgy megtalálhatók az általános virágföldek, mint a speciális - kaktusz, orchidea, muskátli számára kialakított - virágföldek is. Persze a föld nem csak a virágoknak fontos: ugyanitt megvásárolható a zöldségtermesztőknek kialakított termőföld is, 200 literes, zsákos kiszerelésben.

S bár az egyik legfontosabb a föld, még egy oka lehet annak, hogy a szomszéd virágai szebbek! A megfejtés a virágtáp. A legfontosabb tápanyagokat tartalmazó folyadékok vásárolhatók meg a Bradunál, különböző növény-kategóriák számára. Van általános, citrusfeleknek való, fű számára kialakított, muskátliknak, orchideáknak, zöld növényeknek készített táp, de létezik és megvásárolható virágzó cserepes növények és erkélyen tartott virágok számára kialakított tápoldat is.



S ha már szépek a növényeink, itt az ideje, hogy a szomszéd kezdjen ránk irigykedni. Csak a megfelelő virágcserepekre van szükségünk, melyek széles választékáért szintén a Bradu kft-t érdemes felkeresni. Megtalálhatók náluk a műanyag és kerámia cserepek a 7 centistől a 80 centis átmérőig. Ha pedig kiválasztottuk a megfelelő cserepeket, már csak egy ízléses cseréptartóra van szükség! A Bradusok ebben is segítenek, hiszen amellett, hogy szemet gyönyörködtető kovácsolt vas virágtartókkal rendelkeznek, a vásárló elképzelései alapján is rövid idő alatt elkészítik az elképzelt, egy vagy több cserepet is elbíró tartókat.

A Bradu kft. székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és
0743171616. E-mail: office@bradu.ro, internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.


A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van
A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van



Különleges virágtartók


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: