2015-01-09 13:16:17• hírek • Kocsis Zoltán

Gondok vannak a mosógépével? Hívja az Eskimót!

Napjaink háztartásának elengedhetetlen kelléke a mosógép. Meghibásodása jelentős kellemetlenségeket okozhat valamennyiünk számára. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan szerelőt találjunk, mint az Eskimo: nem csak kellő szaktudással rendelkezik, de operatív, gyors és pragmatikus is.

A piacon megtalálható számtalan típusú mosógép miatt immár a múlt ködébe vész az az eljárás, amikor a szerelő egy csavarhúzóval és patentfogóval mindent megoldott és kicserélt. Arról nem beszélve, hogy a szétszedett berendezés a tulajdonos számára is komoly kényelmetlenséget okoz.

Az Eskimo, mindamellett, hogy az összes, a piacon meglévő mosógép típusát megjavítja, jutányos áron szállítja el és vissza a berendezést. Gyors és operatív módon reagálnak az ügyfél kívánságaira, széleskörű kapcsolataiknak köszönhetően pedig bármilyen alkatrészt meg tudnak rendelni. Mosógépjavítás után jöhet a próbaüzemmód, majd szállítják is vissza a tulajdonosához a háztartási berendezést.

Ha mosógépe nem indul el, vagy túl hangos, ha nem mos vagy nem centrifugáz megfelelően, megjelenik valamilyen hibaüzenet vagy hibakód, semmiképp se szedje szét! Jobban jár, ha azonnal tárcsázza a mosógépszerelés mesterét, az Eskimót!

Az Eskimo áll az Ön rendelkezésére hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám alatttalálható székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: