2013-07-30 21:41:16• hírek • Szatmár.ro

Gondban az Apaserv - sötétbarna víz folyik a csapból

A szakemberek azt ígérik, legkésőbb szerda reggelig megoldják a problémát és tiszta vizet kapunk.

Kedd délután óta kellemetlen meglepetés éri azokat, akik fogyasztani szeretnének a vezetékes vízből: sötétbarna ugyanis annak színe, gyakorlatilag sem főzésre, sem tisztálkodásra és természetesen fogyasztásra sem alkalmas. Mint megtudtuk, Szatmárnémetinek nem minden pontján szennyezett a víz, főleg a Kispiac környékén, a Május 14 lakónegyedben és környékén tart délután óta ez az állapot, estefelé pedig már több lakónegyedben is észlelhető volt.

A Szatmár.ro telefonon érte el Marius Ceterast, aki az Apaserv vízszolgáltatónál Szatmárnémeti vízellátásáért felel. A szakember elmondta: egy, a Kakszentmártoni vízműnél történt csőtörés okozott gondot, de folyamatosan dolgoznak a problémán.

- Elnézést kérünk mindenkitől a kellemetlenség miatt, délután óta dolgozunk a probléma megoldásán, hogy a szatmáriak mielőbb tiszta vizet kaphassanak. Lehet, hogy 2-3 órán belül sikerül tiszta vizet szolgáltatnunk, rosszabb esetben reggelre, vagy még rosszabb esetben a szerdai nap folyamán a szatmáriak már tiszta vizet láthatnak folyni a csapból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: