2011-03-03 10:07:05• hírek • Szatmar.ro

Kiábrándult Gigi az első szex után

Valószínűleg nem teljesített túl jól az első közös együttlét alkalmával Jerzy (22), ugyanis Gigi arra a következtetésre jutott, hogy a villán kívül nem működhet a kapcsolatuk.

A villa hugicája már azelőtt is vacillált, hogy lehetőséget kaptak volna arra a kameramentes órára, ahol végre egymáséi lehettek. Félt ugyanis odaadni magát egy olyan fiú­nak, akivel a villán kívül talán nem is működne a kapcsolatuk. Félelme pedig beigazolódott, ugyanis Gigi Kasza Tibinek elárulta, nem sok esélyt ad a Jerzyvel való szerelmüknek.

Hogy ennek pontosan mi az oka, nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy Jerzy pont az ellenkezőjét gondolja. Kasza Tibi - aki ugyan azért költözött be a luxusbörtönbe, hogy zenét szerezzen - átvette a villa pszichológusa szerepét, és mindenkit kikérdezett az érzelmeiről. Jerzy pedig elárulta neki, hogy halálosan szerelmes Gigibe.

- Isten is egymásnak teremtett bennünket! Őszintén bevallom, hogy csajozni jöttem be a villába, úgy gondoltam, hogy minden lehetőséget kihasználok, de végül igaz szerelem lett belőle. Szerintem mindketten meglepődtünk, hogy ez működhet. Annyira odavagyok Gigiért, hogy minden egyes ölelésnél merevedésem van, ezért már dupla alsógatyát hordok - vallotta be Jerzy.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Gigi és Jerzy korábban szenvedélyesen csókolózott
Gigi és Jerzy korábban szenvedélyesen csókolózott


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: