2011-03-22 12:30:52• hírek • Blikk

Gond Gigi családjában

Nem tudja feldolgozni a történteket. Kollégái, barátai nagyon aggódnak érte.

A végkimerülés szélén áll a villa testvérpárjának édesanyja. Ildikó minden energiáját felemészti gyermekei folyamatos kukkolása, amikor ideje engedi, az internet előtt ül, és figyeli, hogyan viselik a villalétet a gyermekei. Így azt is kénytelen végignézni, hogy míg fia erkölcsi okokból nem szexel a kamerák előtt, addig ezt lánya már többször is megtette. De még azok után sem akarja igazán elhinni, hogy Gigi (21) már bátyjának is bevallotta: lefeküdt Jerzyvel (22).

A villalakók ugyanis igazmondó játékot játszottak, Éva pedig nem félt megkérdezni a szerelmesektől, hogy szexeltek-e már egymással.

- Igen, többször is! - jelentette ki Gigi, a válasz hallatán pedig bátyjának leesett az álla. Béci ugyanis abban a hitben volt, hogy kishúga csupán csókolózgat Jerzyvel. Az arcára volt írva, mekkorát csalódott Gigiben. És nem ő az egyetlen a családban.

- Én még most sem hiszem el, hogy Gigi lefeküdt Jerzyvel. Talán csak a kétségbeesés beszél belőlem, de egyszerűen képtelen vagyok elhinni - panaszolta a Blikknek Gigi és Béci édesanyja, Ildikó. - Szerintem Béci is ugyanígy érez. Hiszen ő pont azért nem tette ezt meg Adriennel, mert nem akart szégyent hozni senkire.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.

 


Ildikó minden energiáját felemészti gyermekei folyamatos kukkolása.
Ildikó minden energiáját felemészti gyermekei folyamatos kukkolása


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: