2014-11-07 10:52:03• hírek • Szatmár.ro

Gönczy Tamás szocio-fotóiból nyílt kiállítás

Csütörtök este az Old Place Pubban nyílt meg az ifjú szatmári fotós kiállítása.

A Nomanid Productions által szervezett fotókiállítás-sorozat, a Pho-T0ne keretében csütörtök este nyílt meg Gönczy Tamás szatmári fotós kiállítása az Old Place Pubban. A megnyitón Szilágyi Ottó, a kiállítássorozat szervezője és a Nomanid Productions vezetője beszélt a pimaszul fiatal és tehetséges alkotóról, aki - bár erről az oldaláról kevésbé ismert - szociofotókat tárt a nagyközönség elé.

Gönczy Tamás is szót kapott, aki elmodta: dédapái is fotóztak, a fényképezés iránti érdeklődés pedig a családban apáról fiúra szállt. A mostani az első önálló kiállítása, de több alkalommal tárta már képeit a nyilvánosság elé közös tárlatokon, egyebek mellett a Kép-Szín-Tér magyarországi fotóművészeti alkotótáborban. Egyébként a fényképezést négy évvel ezelőtt kezdte el, ez idő alatt pedig folyamatosan képezte magát.

A most kiállított képek zöme is ezekben az alkotótáborokban készült. A tárlat címe - Story-teller faces - nagyon találó, hiszen mint az az alkotóval folytatott beszélgetésünk során kiderült, ő igazán azt szereti, ha a fotó mesél. A kiállított képeknek pedig mindnek, egytől egyig története van, az arcokból, az ajtóból kikandikáló gyerekek szeméből is ezt olvashatjuk ki.

A kiállítás megnyitóját követően a szatmárnémeti ASH Band unplugged koncertjét hallgathatták meg a résztvevők.

A kiállított 17 fényképet november 20-ig láthatjuk az Old Place Pubban.

Ma este, 19 órakor pedig a GrapH-I-T0ne kiállítássorozat következő megnyitójára kerül sor az Art Cafféban, ahol Mitroi Tímea alkotásai kerülnek bemutatásra. A tárlat címe: "Apparently Innocent". A kiállítást Muhi Sándor, grafikus, rajztanár nyitja meg. A megnyitó után az ASH Band gondoskodik a jó hangulatról. Mindenkit nagy szeretettel várnak a szervezők!


Gönczy Tamás fotóiból nyílt kiállítás

Gönczy Tamás fotóiból nyílt kiállítás


Gönczy Tamás fotóiból nyílt kiállítás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: