2013-09-16 08:52:44• hírek • Czinzel László

Gombos Edinát és férjét is plasztikázzák

Gombos Edina plasztikai sebész keze alá került. A csinos műsorvezető ugyan férjét, Alberto Costafredát kísérte el a doktorhoz, végül mégis ő ült be a szakember kezelőszékébe. A házaspár mindeddig nem vállalkozott szépészeti beavatkozásra, de most ez megváltozott.

- A férjem a minap azzal állt elő, hogy szeretné megműttetni a „tökét." Teljesen ledöbbentem, nem értettem, hogyan juthat ilyen őrültség az eszébe. Megnyugtattam, hogy az égvilágon semmi gond nincs vele. Szerencsére kiderült, hogy a „tokájára" gondolt, csak gyakran keveri még össze az ékezetes magyar betűket. Kérdeztem, hogy mennyire gondolja komolyan a beavatkozást, mire azt mondta, hogy régóta tervezi. Megkért, hogy hívjam fel a plasztikai sebész ismerősömet, Rozsos Tamást, és menjük el hozzá konzultációra. A doktor elmondta, hogy a tokaplasztika a férfiaknál rutinműtétnek számít, így nincs mitől félni – mesélte Edina, aki aztán hirtelen elhatározással férje helyett egy röpke perc alatt a doktor székében találta magát, aki segített eltüntetni a szemöldöke közötti mimikai ráncot.

– Korábban soha nem vállalkoztam szépészeti beavatkozásra, de mivel ez a ránc már zavart, úgy gondoltam, megoldást találhatnánk rá. Kértem a sebészt, hogy valamilyen természetes anyaggal töltse fel a kényes területet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: