2011-02-17 09:09:51• hírek • blikk.hu

Gombi veréssel fenyegette barátnőjét

A Blikk információi szerint pedig aggodalmának nagyon is van alapja, kapcsolatuk ugyanis nem mondható felhőtlennek. Másfél évvel ezelőtt szerettek egymásba, de ebbe a nem túl hosszú időszakba máris „belefért" egy szakítás; öt hónapig voltak külön. A mosolyszünet oka pedig nem más volt, mint a zöld szemű szörnyeteg.

- Nagyon sokat veszekedtek, állandóan ment közöttük a féltékenykedés. Egyik nap kibékültek, másik nap pedig már ismét ment az ajtócsapkodás, tavaly Valentin-napon aztán viszont betelt a pohár, és szakítottak egymással - mondta a Blikknek Ernő, Gombi bátyja.

A Blikk azonban úgy tudja, hogy Picur hamar új párra lelt, ráadásul egy olyan férfival jött össze, akinek volt barátnője. Amikor kiderült a viszony, persze kitört a botrány, aztán Picur és Gombi végül újra egymásra talált.

Így aztán cseppet se meglepő, hogy Gombi lassan kezd bekattanni a féltékenységtől, és már azt se bírja elviselni, ha a barátnője bulizni megy, még a gondolat is az őrületbe kergeti. Aki látta őket Valentin-napon, a plexin keresztül súgni-búgni egymással, talán el se hinné, hogy aznap meg is fenyegette a lányt!

- Jársz szórakozni? Ne menjél, különben elverem a kis p...csádat! - mondta feldúltan Picurnak a plexiajtón keresztül.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Gombi sírva beszélt szerelmével
Gombi sírva beszélt szerelmével


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: