2013-07-17 18:37:14• hírek • Szatmar.ro

Gólzáporos edzőmeccs - Zsiga nélkül az utolsó?!

Szokatlan mérkőzésen szokatlan eredményt ért el a második osztályú bajnokság küzdelmeire készülődő Olimpia labdarúgócsapata szerda délben Pusztadarócon. Továbbra sem tudni, mikor kezdődik a bajnokság, de a jelek szerint ott már ismét sárga-kékbe öltözve láthatjuk Zsiga Ervint.

Pusztadarócon az Olimpia és a Zilah három darab negyven perces játékrészen keresztül küzdött meg egymással. Erre azért volt szükség, hogy Csík Tibor valamennyi játékosát szemre tudja venni - ennek megfelelően három különböző összeállításban küldte pályára tanítványait. Nem tudni, ki az, aki elnyerte a tetszését, ám az eredménnyel elégedett lehet, hisz fiai 7-4-re nyertek.

Egy zilahi öngól, majd Gavrilescu és Lemac találatainak köszönhetően az Olimpia három gólos előnyre tett szert, ám Ardelean duplájával a Zilah feljött 3-2-re. Gavrilescu ismét kettőre növelte csapata előnyét, ám Ardeleanu és Chereches 4-4-re alakította az állást. Ezt követően viszont már csak a szatmáriak találtak kapuba, Danila, Dragos és Cosma révén pedig megszületett a 7-4-es vízilabda-eredmény.

Sérülés miatt nem léphetett pályára Fl. Muresan, Marinas és Munteanu, ott volt viszont a hazatérő Schwarzkopf. Dan Babut klubelnök elmondása szerint ráadásul hamarosan ismét sárga-kékbe öltözik Zsiga Ervin, a Pitesti-ről érkező Dulcea valamint a Kolozsvári CFR játékosa, Ene is.

Az Olimpia szombaton Zilahon egy szilágy megyei ellenfél elleni meccsel folytatja a felkészülést a bajnokságra, azt követően egy hetes edzőtáborba utazik Aknasugatagra. Hogy a bajnokság mikor kezdődik, az viszont továbbra is talányt. A Román Labdarúgó Szövetség a profizmus minden jelét nélkülöző döntése szerint ugyanis alig augusztus 5-én derül ki, mikor és kik ellen játszhatnak a második osztályú csapatok.

Addig is szépül az Olimpia stadionja: folynak a szigetelési munkálatok, újul az öltöző és hamarosan felszerelik az 1500 új műanyagszéket is.

Az Olimpia összeállítása:

1. félidő: Şuta - Mos, Şomolean, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Schwartzkopf, Botos, Roatiş, Lemac, Bujor.
2. félidő: Şuta - Sabău, Molnar, Iuhas, Homorozan, Şomolean (Hanus), Micaş, Prodan, Kinczel, Feier, Toma.
3. félidő: Görbe - Cosma, Roghină, Villand, Sabău, Silaghi, Glodean, Dănilă, Dragoş, Gavrilescu, Molnar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: