2015-02-27 00:29:17• hírek • Blikk.hu

Szinetár Dóra fiúsra vágatta gyönyörű haját

Két éve lépett ki a társulatból, de március 13-tól újra az operettszínházban játszik az énekes-színésznő az Én és a kisöcsém főszere­pében. Szinetár Dóra fiúsan rövid frizurája is a régi szép időket idézi, bár hosszú haját nem a szerep miatt vágatta le.

Miért vágatta le a haját?

- Mert régóta vágytam rá, és különböző okokból nem tettem meg, de most nagy felszabadulást és boldogságot érzek. A szüleimnek először furcsa volt; anyukámnak szokni kellett, apukám pedig megállapította, hogy pontosan úgy nézek ki, mint nyolcéves koromban, de úgy vettem észre, akik körülöttem vannak, szeretik, és elfogadták.

Igaz, hogy átírták az Én és a kisöcsémet?

- Igen, de csak finoman. Inkább úgy mondanám, nagyon sokat agyaltunk mondatokon, jeleneteken, mert kerestük a dolog logikáját, következetességét, ami egy operettnél nem mindig található meg. Ennek fényében íródott át néhány jelenet, de nagyon jópofa lett. Valódi történet lett belőle.

A háta mögött is szívesen fogadták újra az Operettben?

- Nem tudhatom, a hátam mögött mit beszéltek, de a szemembe nem mondtak semmi negatívumot. Úgy vettem észre, örültek, amikor visszamentem, és nagyokat mosolyogtam, amikor ezt más kollégáknak magyaráztam, mert többen is visszakérdeztek: „Miért, eljöttél onnan?" A mai napig több kolléga is kért már arra, szerezzek neki jegyet valamilyen operettes előadásra. Úgy tűnik, sokan nem is tudtak a távozásomról.

Olvasson remek bulvár híreket a Blikk.hu oldalon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: