2015-01-19 09:12:34• hírek • Blikk.hu

Harmadszor is férjhez megy Szinetár Dóra

Szinetár Dóra férjhez megy. Makranczi Zalán az ünnepek alatt a világ egyik legszebb, legromantikusabb tárgyával lepte meg kedvesét: eljegyzési gyűrűt húzott az ujjára, és feleségül kérte.

Dóra pedig gondolkodás nélkül igent mondott színész kedvesének, ami nem is meglepő, ugyanis amióta együtt vannak, szinte ragyog a szerelemtől. A színésznő év elején büszkén mutatta közeli kollégáinak csodaszép gyűrűjét.

- Nem lehetett nem észrevenni, hogy Dóri mennyire boldog. Zalánnal nagy szerelemben élnek, így sejthető volt, hogy idővel megkéri a kezét. Úgy tűnik, nem akart tovább várni, hiszen Dóri ujján ott csillog az eljegyzési gyűrű - mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Szinetár és Makranczi szerelme 2012 nyarán lobbant fel, amikor A mizantróp című darabot próbálták. Kapcsolatuk azóta a lehető legjobban alakul, hamar kiderült, hogy mély érzelmeket táplálnak egymás iránt, így csak idő kérdése volt, hogy Zalán mikor kéri meg a kezét, és fogadnak örök hűséget egymásnak. Talán az sem véletlen, hogy karácsonykor Dóráék nagy családdal ünnepeltek, amire már rég volt példa, legalábbis a Facebook-posztjából ez derült ki. Az idén az unokatestvére és a nagy­bátyja is ellátogatott az ünnep alkalmából a rokonokhoz, így a bővebb családdal ünnepelhették meg eljegyzésüket.

- Nem volt nagy felhajtás az eljegyzés miatt, de annál bensőségesebb volt - tette hozzá az informátor. Szinetár és Makranczi tudatosan óvja magánéletét a nyilvánosságtól, hiszen Dóra tanult a korábbi hibákból. A Szombat esti láz című műsorban azonban nem leplezték, hogy hatalmas szerelemben élnek, ha korábban nem is, de ekkor mindenki számára világossá vált, hogy igazán összepasszolnak.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu oldalon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: