2015-04-22 03:22:52• hírek • Blikk.hu

Bereczki nem hajlandó egy színpadra állni Szinetárral

Sokáig úgy tűnt, hogy Bereczki Zoltán lesz a Shrek musical egyik szereplője. De mégsem!

Kiderült, mégsem ő alakítja majd Szamár karakterét a 2016 májusára tervezett darabban. Amikor az okokat firtatva a Blikk megkereste a színész menedzsmentjét, azt a választ kapta, hogy Bereczki egy amerikai turné miatt nem állapodott meg a Shrek készítőivel.

- Valóban tárgyaltunk, de közben kaptunk egy felkérést egy amerikai turnéra, így emiatt végül vissza kellett lépnünk - árulta el Ferenczi Orsolya, Bereczki menedzsere, csakhogy a Blikk értesülése szerint más a valódi oka, hogy a színész elállt a lehetőségtől.

A bulvárlap úgy tudja ugyanis, hogy a produkció Fiona szerepére Bereczki volt feleségét, Szinetár Dórát is felkérte, ez viszont Bereczkinek nem tetszett.

- Zoli a szétválásuk óta küzd azért, hogy a Szinetár-Bereczki páros ne csak a magánéletben, de a színpadon is valóban a múlté legyen. Tavaly óta nem vállalnak már közös fellépéseket, ráadásul emellett Zoli a musicalszínészi skatulyából is szeretne kilépni. Persze a Shrek egy olyan nagyszabású produkció, amelyben szívesen részt vett volna, de kizárólag Dóra nélkül. Abba semmiképpen nem akart belemenni, hogy a kétéves munkája fuccs­ba menjen azzal, hogy megint közösen emlegessék őket volt feleségével, ezért mondta vissza a szerepet - tudta meg a Blikk a színész környezetéből.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: