2019-03-22 06:21:01• hírek • Blikk.hu

Gólyahír: a drogpokol után apa lesz Curtis

Apa lesz Curtis – tudta meg a Blikk! Információink szerint Széki Attila és menyasszonya, Krisztike augusztusra várják első közös gyermeküket.

A zenész február közepén zárta le a hathetes rehabilitációját, ugyanis beismerte, hogy évek óta drogproblémákkal küzd, amely miatt a múlt nyáron Majka kidobta a zenekarából. Míg a zenész a démonjaival küzdött, menyasszonya hatalmas örömhírt közölt vele, s a rapper hiszi, most, hogy új életet kezdett, már nincs akadálya a boldog életnek.
 

– Amikor megtudtam, hogy apa leszek, csodálatos érzés volt, de nagyon haragudtam is magamra. Éppen amiatt, hogy egy ilyen helyzetben kell megtudnom. Az első gyerekem születik majd meg attól a nőtől, akit az életemnél jobban szeretek, soha nem szerettem így senkit, és én éppen egy rehabilitációs kezelésen veszek részt. Ennek nem így kellett volna lennie, ezt a Maldív-szigeteken vagy éppen egy szép étteremben kellett volna megtudnom. Nehéz volt, de nagyon sok erőt adott – mondja a zenész a TV2 Curtis – Tiszta lappal (péntek, 21.45) című dokumentumfilmben, amelyben további részleteket is elárul az örömteli eseményről. 
 

A zenész pontosan tudta, hogy rossz úton járt, és ha folytatja, mindent elveszíthet. Korábban lapunknak elmondta, családjának és menyasszonyának sokat köszönhet, hiszen Krisztike adott új esélyt a kapcsolatuknak, és még az új életük alapjait is lefektette, mire Curtis kijött az elvonóról.
 

„Sikerült mindent átértékelnem teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül... (...) Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem, ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt” – írta a rehabilitáció után Curtis, aki korábban Ábel Anitának elmondta, szerinte jó apa lenne, és ha választhatna, fiút szeretne, de ha születik gyereke, természetesen az a legfontosabb, hogy egészséges legyen.
 

Az ugyanis nem titok, hogy a rapper már régóta szeretett volna gyermeket, és amint megismerte Krisztikét, szinte azonnal tervezni kezdték a közös életüket.

– Nagyon szeretem a gyerekeket! Négy idősebb testvérem van, és már mindegyiküknek van gyermeke, így már többszörös nagybácsi vagyok – mondta a FEM3 Café műsorában Curtis. – Szeretek velük játszani, időt tölteni, mégis, ha sajátom van, az az igazi!


További bulvárhíreket keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: