2013-10-17 20:05:19• hírek • Szatmár.ro

Gólyabált tartottak a Kölcsey bentlakásában

A Kölcsey bentlakásának újoncai vetélkedtek egymással csütörtök délután.

A bentlakás új lakói számára szerveztek csütörtök délután gólyabált a "nagyok". A főleg kölcseys fiatalok mellett a bentlakásban a Református Gimnáziumba, a Doamna Stanca Nemzeti Kollégiumba és a Ioan Slavici Nemzeti Kollégiumba járók is laknak. A csapatok összetétele meglehetősen homogén volt, ám a csapatmunka a kulcsa annak, hogy egy közösség igazán összekovácsolódjon. A gólyabálnak pedig pont ez a lényege.

A diákok három hatfős csapatban vetélkedtek, a feladatok pedig változatosak voltak: volt karaoke, táncolás, szituációs játékban mutatták be a gólyák, hogy hogyan viselkednének egy első randin vagy egy elfelejtett születésnapon hogyan dumálnák ki magukat a kellemetlen helyzetből. A villámkérdések során a bentlakással kapcsolatos kérdések mellett voltak általános műveltségiek is: kiderült az is, hogy melyik az a szervünk, amelyik pár pillanat alatt a hétszeresére nő (igen, a pupilla az), de az is, hogy tudják-e a fiatalok: ki az államelnök?

A csak fiúknak címzett feladatban minden csapatból egy-egy önként jelentkezőnek fekvőtámaszozás közben kellett lufit fújni, a lányok megmérettetésén pedig bekötött szemmel való sminkelés volt a feladat.

Mondanunk sem kell, hogy a zsűri nehéz helyzetben volt a pontozást illetően, de végül kialakult a sorrend. Első lett a Pályi-Kis Panna, Hajdú Márk, Sárándi Emőke, Kacsó-Létai Ákos, Gherman Andrada és Szakácsi Cristian összeállítású csapat. A második lett Bak Márk, Kürti Pálma, Tóth Johanna, Szilágyi András, Dihenes Anda és Danut Catalin közös csapata. A harmadik helyen a Kocsis Krisztina, Pákai Gergő, Tarsoly Bíborka, Kürti Henrietta, Chis Rafael és Catalan Ionut alkotta csapat végzett.

A gólyabál keretében szépségverseny is volt: a Miss címet Pályi-Kis Panna, a Mister címet Szilágyi András kapta meg.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: