2012-11-28 19:26:53• hírek • Póti Orsolya

Gólyabált rendeztek a posztlicis diákok

A legkisebbek után a legnagyobbak beavatása is megtörtént a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, ugyanis az egészségügyi posztliceális képzést látogató diákok gólyabálja  került megrendezésre november 28-án.

Az egészségügyi képzésre járó diákok gólyabálja szerdán 17 órától a főgimnázium étkezdéjében zajlott, ahol jelen voltak a főgimnázium vezetői, a képzést irányító szakemberek és természetesen a két osztály diákjai, akik közül összesen hatan vettek részt a diáktársaik által szervezett csapatversenyen.

Az est folyamán két csapat mérkőzött meg egymással: az A csapat, melynek tagjai dr. Láng László, a West Medica Klinika vezetője és tanár, Gébel Svarckopf Edina, Herman Edina és Lengyel Ilona diákok voltak, illetve a B. csapat, melyben Vitéz Carmen főápoló, Kökövics Annamária, Husian Kitty és Villi Renáta tanulók vettek részt.

Mesemondás, karaoke, activity és egyéb izgalmas feladat várt a versenyzőkre, akiknek teljesítményét a Pataki Enikő igazgatónőből, Bálint Zsuzsa aligazgatónőből és Boga Katalin tanárnőből álló zsűri értékelte.

A legkreatívabb és a legleleményesebb csapat jutalma oklevél és csokoládé volt, de a díjátadóval még nem ért véget az est, hiszen pezsgő és egy hatalmas torta várta a gólyákat és tanáraikat.

„A vetélkedő utáni összejövetel alkalmat ad arra, hogy közelebb kerülhessünk osztálytársainkhoz és jobban megismerjük tanárainkat - magyarázta Sebő Ágnes Boglárka szervező diák, aki ugyanakkor azt is elmondta, hogy rajta kívül még három diák - Kun Erika, Zancu Erika és Csomay Károly - segítettek a rendezvény megszervezésébe, de a szendvicskészítésbe többen is bekapcsolódtak.

Egyébként az egészségügyi képzésre járók úgy vélik, hogy nagyon jó tanáraik vannak. Az elméleti órákon kívül a diákok már gyakorlati képzésekre is járhatnak, amelyeknek jelenleg a West Medica Klinika biztosít helyet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: