2010-11-09 12:26:52• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőjegyet a KMDSz gólyabáljára

A KMDSZ idei gólyabulijának a Magna Cum Laude zenekar a díszvendége.

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) novemberi 17-i gólyabálján többek között a Magna Cum Laude szórakoztatja majd a diákokat az Obsession Clubban. A 21. alkalommal megszervezett gólyabálon az alternatív zene rajongói és a pörgősebb ritmusokat kedvelők sem unatkoznak majd, ugyanis a bulin fellép a Kistehén Tánczenekarból kinőtt Intim Torna Illegál, valamint dj Sterbinszky is.

„Szeretnénk ismét több ezer diákot megszólítani, illetve egy jó bulit szervezni. Fontos volt váltani, mert a tavalyi szűk helyet kinőttük" - mutatott rá Talpas Botond, a diákszervezet elnöke. A buli 21 órakor kezdődik, a jegyek október 25-étől elővételben, a KMDSZ Petőfi Sándor / Avram Iancu utca 21. szám alatti székházában 25, illetve 20 lejért (KMDSZ - Omnipass kártyával) kaphatók. A helyszínen egységesen, 30 lejért vásárolható belépő.

A Szatmár.ro olvasói közül hárman belépőjegyet nyerhetnek a nagyszabású bulira. A feladat csupán annyi: a jatek@szatmar.ro e-mail címre kérjük küldd el három Magna Cum Laude dal címét. A címek mellé azért írd oda neved és telefonszámod is, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

A helyes megfejtéseket november 15-én délig várjuk, a sorsolást ezt követően tartjuk meg.


A Magna Cum Laude lesz a Gólyabál fő meghívottja
A Magna Cum Laude lesz a Gólyabál fő meghívottja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: