2014-11-12 18:23:40• hírek • Szatmár.ro

Gólyabál a BBTE nevelés-tudományi karán

Az elsőéves egyetemistákat ügyességi játékok, kvízkérdések és kreatív feladatok várták. A gólyabál keretében a leendő óvó-, illetve tanítónők és bácsik ünnepélyes és vicces esküt is tettek.

Igencsak izgultak az elsőéves egyetemisták, hogy a nagyobbak milyen feladatok elé állítják őket a szerda délben megtartott gólyabál keretében. A BBTE Szatmárnémetibe kihelyezett tagozatának nevelés-tudományi karát vezető Végh Balázs Béla docens, az elsőévesek évfolyamfelelőse azonban mindenkit megnyugtatott: idén sem esik senkinek semmi bántódása. Lesz viszont sok nevetés és elgondolkodtató feladat, amelyek egységgé kovácsolják a közel húsz elsőévest.

Az elsőéveseknek minden furfangjukat latba kellett vetniük, hogy megfeleljenek a próbákon, csapatban kellett dolgozniuk például abban a feladatban, amikor egy szőnyegre álltak és azt úgy kellett megfordítaniuk, hogy nem léptek le róla. Igazság szerint a feladat a tanárokat is gondolkodásra késztette, de a diákoknak sikerült megoldaniuk az elsőre furcsának hangzó feladatot.

A folytatásban következett a humoros eskütétel, majd a gólyák kvízkérdésekre válaszolva bizonyították műveltségüket, kreativitásukat pedig bábkészítésben élhették ki.

Gólyabál a BBTE nevelés-tudományi karán

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: