2014-11-21 11:04:19• hírek • Szatmár.ro

Gólyabáloztak a Kölcsey posztlicis diákjai

Hatvan gólya tanul a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban található posztliciben.

Csütörtök este újabb ünnep volt a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban: most az oktatási intézmény posztlicijében tanuló hatvan diák gólyabálozott. És hogy miért ennyien? A Kölcseyben eddig csak egy posztlicis osztály indult, ebben általános egészségügyi asszisztenseket képeztek, idén viszont - a nagy érdeklődésre való tekintettel - indítottak egy gyógyszerész-asszisztenseket képző osztályt is.

A gyógyszerész-asszisztensek osztályfőnöke Csipkés József fizikatanár, szakmai vezetőjük pedig Kiss Mária gyógyszerész. Az általános-asszisztensi szakra járók osztályfőnöke Ádámkó Réka angoltanárnő és Chirila Amália asszisztensnő.

A másodévesek szervezték a gólyabált, ezen több próbatátel elé is állították a "kicsiket". Volt egy kis activityzés, páros tánc lufival a két táncpartner között, de az elsőévesek karaokézás közben kitűnő énekhangjukat is megmutathatták a közönségnek.

Valószínűleg emlékezetes marad a résztvevők számára az általános egészségügyi asszisztens-képzős gólyák produkciója is: ők rappelve mutatták be az osztályuk apraját-nagyját.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: