2015-10-16 11:22:29• hírek • Szatmár.ro

Gólyabáloztak a Kölcsey bentlakásban lakó diákok

A főgimnázium ebédlőjében tartottak gólyabált, amellyel az internátus új lakóit köszöntötték.

A diákok által igen kedvelt és keresett bentlakásban idén 35 újonc kezdte meg az iskolai évet. Ahogy az lenni szokott, a köszöntésükre gólyabált szerveztek az "intris" XI-XII. osztályos diákok. Erre a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tágas ebédlőjében került sor.

A rendezvényen két blokkban vetélkedtek az újoncok: előbb hat csapatra osztva válaszoltak kvízkérdésekre, táncoltak a kijelölt párok a dalról-dalra kisebb méretű újságpapíron, halásztak ki szilvát targoncaállásban vízből, lisztből és egyéb maszatoló közegből, karaokéztak és rátermettségüket, bátorságukat bizonyították a szituációs játékok során. A megmérettetést az 5-ös számú csapat nyerte, melynek tagjai Podolyák Denisa, File Karolina, Craciun Adela, Kürti Lóránd, Szabó Gábor és Tartiu Catalin voltak.

A gólyabál második részében az egyéni teljesítmény volt a mérvadó. Ekkor a diákok egyesével bevonulva mutatkoztak be, páros táncban és szerelemvallásban is bizonyítottak. Ezt a versenyt Tóth-Pál Helga és Sándor Ferenc nyerték, ők lettek a Miss és Mister Kölcsey Bentlakás az új tanévben.

Gólyabált tartottak a Kölcsey bentlakásának tanulói

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: