2009-11-30 13:27:50• hírek • Ferenczi Noémi

Óriási Suli-buli

Idén tíz éve, hogy megalakult a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés. Ebből az alkalomból óriási Suli-bulira várják a szatmári diákokat a szervezők pénteken.

Tíz éves fennállását ünnepli idén a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK). Ez alatt a tíz év alatt számos szórakoztató és kulturális program szervezésében közreműködött, mellyel tartalmas kikapcsolódási és színvonalas fejlődési lehetőséget biztosított a szatmári magyar diákság számára. Idén egy nagyszabású bulival szeretnék megünnepelni ezt az évfordulót, melyre minden kedves magyar diákot szeretettel meghívnak.

A rendezvény helyszíne az Insomnia Klub lesz, ahol december 4-én, pénteken este 19 órától Torres Dani, a televíziós tehetségkutató műsor, a Megasztár sztárja szórakoztatja majd a fiatalokat. Természetesen, a humor kedvelői számára is akad majd egy kis csemege, ugyanis Pataki Balázs humorista fog színpadra lépni. A Mikulás-várás jegyében, Mikulás jelmezverseny kerül megrendezésre. A versenyzőket rendhagyó módon a közönség fogja értékelni és csak rajtuk múlik hogy ki viheti majd haza a főnyereményt, vagyis egy MP4 lejátszót - tudtuk meg Veres Norbert, MIK-elnöktől, főszervezőtől. A résztvevők között két modern MP4 készüléket fognak kisorsolni az este folyamán.

A jegyek 5 lejes áron vásárolhatók meg a Hám János Romai Katolikus Teológiai Iskolaközpont diáktanácsának tagjainál, a Református Gimnázium presbitériumánál, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diáktanácsának tagjainál valamint az RMDSZ székházában a Mihai Viteazu utca 10 szám alatt illetve a helyszínen.

A rendezvény társszervezője a Szatmári Magyar Diáktanács és a Szatmári Magyar Diákszövetség - tette hozzá a főszervező.


Az este sztárvendége Torres Dani lesz
Az este sztárvendége Torres Dani lesz


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: