2008-01-31 22:47:22• hírek • István Löchli

Gólyabál a Református Gimnáziumban

 Csütörtök este megválasztották a Szatmárnémeti Református Gimnázium legszebb gólyáit.

Kissé megkésve, de a Szatmárnémeti Református Gimnázium is megtartotta idei gólyabálját. A rendezvényre a Kölcsey Ferenc Főgimnázium dísztermében került sor. A szokáshoz hűen, a  különböző megmérettetések végén megválasztották a Refi legszebb kilencedikes diákpárját is.

A kilencedikes osztályok egy általuk összeállított színdarabot kellett bemutassanak, melyben a diákok színészi képesssége és kreativitása is megmutatkozott, majd megkezdődhetett az est fénypontja, a gólyakirálynő és a gólyakirály megválasztása. Mind a három osztályból hatan versengtek a kitüntető címért, különböző próbákon átesve. A divatbemutatón és a táncon kívül, a legnagyobb próbatételt a kvízkérdések jelentették, melyek alaposan próbára tették a gólyák tudását. A rögtönzött táncbemutatók és az ügyességi vetélkedők végeztével a zsűri értékelte a jelöltek teljesítményét.
 
Amíg a zsűri meghozta a döntését, a Refi új zenekara szórakoztatta a közönséget ismert dallamokat előadva. A pontozás eredményeként a gólyák versenyében a harmadik helyezést Nagy Kiss Edina és Kovács Ádám Rihárd érte el, a második Bíró Kinga és Ilonczai Tamás lett, míg a gólyakirály Bűcs László, a gólyakirálynő Kürti Anita lett.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: