2006-11-30 22:08:35• hírek • István Löchli

Kisgólyabál a Refiben

 Csütörtök este került sor a Református Gimnázium diákavató ünnepélyére.

 Vidám és hangulatos előadásnak lehettek szemtanúi mindazok, akik ellátogattak a Református Gimnázium diákavató ünnepélyére, ahol az ötödikes diákokat avatták "vérbeli Refissé". A rendezvény során a kisdiákok szemet és fület gyönyörködtető előadással ajándékozták meg a nagy számú közönséget.

A műsorban az egész mesevilág felsorakozott, ugyanis a kicsik egy színdarabban megelevenítették a törpéket, Hófehérkét, Piroskát,  Hamupipőkét, és még megannyi mesehőst. A színdarab után jött az est fénypontja, amikor a hatodikosok különböző megmérettetések által avatták a kicsiket igazi Refissé.

  Az első próbán három csoportra osztották az ötödikeseket, és a csoportok különböző kérdésekre kellett feleljenek. A második próbán a csoportoknak le kellett fordítaniuk a „Széna van az ólban” című ének első versszakát román nyelvre. A harmadik próbában a  csoport egyik tagja egy szót kellett elmutogasson a többieknek.

Az utolsó próba alkalmával különböző ügyességi versenyeken kellett átesniük a kicsiknek, s bár nem volt nyeremény, mégis mindent beleadtak, hogy kiérdemeljék a legjobb csapatnak járó elismerést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: