2008-10-18 10:48:37• hírek • Parajdi Andrea

Gólyabál a Refiben

A Református Gimnázium diákjai és tanárai péntek délután szervezték meg az idei gólyabáljukat. Az esemény struktúrájában az iskola hagyományaihoz hűen zajlott, ám a korábbi évekhez képest egy sokkal különlegesebb és színvonalasabb „showműsornak" lehettünk szemtanúi.

A gólyák bálja már a délutáni órákban elkezdődött a Dinu Lipatti Filharmóniában, ahol először az ötödik osztályok, majd a kilencedikesek léptek színpadra, hogy egy általuk összeállított műsorral mutatkozzanak be. A fantáziadús és humoros előadások rövid időn belül derült pillanatokat ébresztettek a közönség körében.

Miután a műsorszámok befejeződtek, az Insomnia Clubban folyatódott az est, ahol megismerhettük a Miss és Mister jelölteket. Idén kilenc pár versengett a kitüntető címért, amelynek megszerzéséhez nem csupán kiemelkedő fizikai adottságra, hanem magas fokú szellemi képességre is szükség volt. A pároknak különböző próbákon kellett átesniük. Az est házigazdái -Zaharia Gabriella és Igaz Máté - elsőként általános műveltségi kérdéseket intéztek a gólyakirálynő és gólyakirály jelöltekhez, amelyek alaposan próbára tették a párok tudását. A kvízkérdéseket helyzetgyakorlatok követték, ahol már szükség volt egy jó adag talpraesettségre is. Ezután oldottabb lett a hangulat, hiszen a rögtönzött táncbemutató senkinek sem okozott túl nagy kihívást, csupán a zsűrinek lett nehezebb a feladata.

A pontozás végeredményeként a gólyák szépségversenyében a harmadik helyezést Péterfy Anna és Ludróczky Rudolf szerezték meg, a második Péter Beáta és Kocsis Barna lett, míg a gólyakirálynak Tóth Zsoltot, gólyakirálynőnek pedig Szilágyi Anettet választották. Egy biztos, péntek este az sem szomorkodhatott, akinek nem sikerült a dobogó valamely fokára feljutnia, hiszen a szépségversenyt követő bulin nagyszerű volt a hangulat.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: