2019-02-19 22:56:59• hírek • telesport.hu

Gólképtelen csapatok Liverpoolban és Lyonban

A Liverpool bár mezőnyfölényben játszott és több helyzetet alakított ki, meg kellett elégedjen a gól nélküli döntetlennel a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén.

Anfielden a hullámzó játékot hozó első húsz perc után fokozatosan átvette az irányítást a hazai csapat, amely többször is helyzetbe kerülhetett volna a rivális kapuja előtt, de a végső megoldásokba rendre hiba csúszott. A kapu felé tartó lövések aránya az első játékrészben 11-4 volt a ‘Pool javára, igaz, mindkét oldalon mindössze egy-egy kísérlet találta el ténylegesen a kaput.

 

A szünet után fokozta a nyomást a Liverpool, és beszorította térfelére bajor ellenfelét, de helyzetekig ritkán jutott. Pedig többször sikerült veszélyes területre bevinnie a labdát a hazai játékosoknak, ott azonban kapkodtak és rontottak, illetve a német védelem a kapuja előterében jól zárt. A hajrára elfogyott a tűz és a lendület a hazaiakból, a vendégek pedig megelégedtek a döntetlennel.


A játéknap másik találkozóján a Barcelona mindkét félidőben mezőnyfölényt tudott kiharcolni a házigazda Lyonnal szemben. A nagy kedvvel és veszélyesen futballozó Lionel Messi vezérelte katalán vendégek előtt több lehetőség is adódott, de egyikkel sem tudtak élni.

 

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:

Liverpool – Bayern München 0-0

Olympique Lyon – Barcelona 0-0

A visszavágókat március 13-án rendezik.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: