2010-05-28 17:56:27• hírek • Szatmar.ro

Goldis Kupára készítik a pástot

A hétvégén nemzetközi párbajtőr versenyt rendeznek Szatmáron.

Május utolsó hétvégéjén első alkalommal kerül megrendezésre Szatmárnémetiben a Goldis Kupa, amelyen négy ország női és férfi párbajtőrözői csapnak majd össze.

Természetes a helyi Sportklub versenyzői (Tataran Amalia, Veres Gréta, Stepper Evelin, Draguşin Oana, Oros Bianca, Pop Sandra, Pop Adrian, Szilágyi Adrian, Nagy Lehel, Mitrasca Vlad, Pereş Adrian, Aniculesei Cristian és Reich Ferenc) is pástra lépnek, rajtuk kívül Romániát konstancai, bukaresti és cariovai sportolók is képviselik. Itt lesz többek között Simona Deac is, aki az ősszel igazolt a Sportklubtól a Steaua együtteséhez.

A romániai versenyzők mellett Debrecenből, Ungvárról (Ukrajna) és Szinnáról (Szlovákia) érkező vívók erősítik majd a mezőnyt, amely elsősorban a férfiaknál ígérkezik erősnek. „Főleg a férfiak mezőnyében lesz nagyon erős a mezőny, az előzetes nevezések alapján mintegy negyvenen jönnek, és mindenki itt lesz, aki számít az országban. A kb. 25 fős női mezőnyben a válogatott kerettag Simona a legnagyobb név, a válogatott többi tagja Montrealba utazott egy Grand Prix-versenyre", nyilatkozta Csiszár Ferenc.

Ha már a kitűnő edzőnél tartunk, hegyezzük meg, hogy a Sportklub trénere a viadal után román szövetségi kapitányi minőségében egy hetes edzőtűborban vonul Poppal, Szilágyival, a konstancai Cosmin Kortyanuval és a nagyváradi Árkosi Bertalannal Konstancára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: