2014-12-01 10:53:33• hírek • (x)

Gold Friday a Gold-T-Farm gyógyszertárban

December 5-ére, péntekre a Télapó nagy kedvezményeket hoz a nagykárolyi gyógyszertárba.

Mostanság mindenkit a nagy leárazásokkal járó Black Friday tart izgalomba, ezért a nagykárolyi Gold T Farm is nagy kedvezményekkel várja a vásárlókat, igaz, stílszerűen Black helyett Gold Fridayt tartanak december 5-én, pénteken.

Ezen a napon mindenképp érdemes lesz betérni Nagykároly egyetlen éjjel-nappal nyitva tartó gyógyszertárába, hiszen rengeteg terméket lehet majd megvásárolni a megszokottnál kedvezőbb áron.

Az árengedmény pedig rengeteg termékre érvényes: kozmetikumoktól kezdődően, vitaminokon és étrend-kiegészítőkön át egészen a babaápolással kapcsolatos árucikkekig, amiket akár 30 százalékos kedvezménnyel is megvehetsz!

Szeretnéd, hogy egy kis influenza ne döntsön le a lábadról, vagy éppen a közelgő nagy hidegben is azt szeretnéd, hogy a bőröd egészséges legyen? Vagy csak a babádnak szeretnél néhány új kiegészítőt vásárolni? Mindenképp látogass el december 5-én a Gold-T-Farm Nagykárolyban, a Nicolae Titulescu utca 10 szám alatt található üzletébe, és válogass a kedvezményes termékek között.

Az akciós termékek pénteken reggel 8 órától éjfélig vásárolhatók meg Nagykároly egyetlen éjjel-nappal nyitva tartó gyógyszertárában!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: