2011-08-26 22:23:12• hírek • Szatmar.ro

Gól nélküli döntetlent ért el az Olimpia Zilahon

A második forduló után is veretlen maradt a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgó csapata a harmadik osztályú bajnokságban, miután az 5-0 arányban megnyert nyitómeccs után ezúttal gól nélküli döntetlent ért el Zilahon.

Bár egyik háló sem zördült meg a találkozó során, a két csapat jó néhány helyzetet alakított ki, ám a befejezések pontatlansága megakadályozta őket a gólszerzésben. A hajrában az Olimpia került közelebb a győzelemhez, ám mind Botos, mind Feier, mind Muresan célt tévesztett.

"Az idegenbeli pontszerzést mindenképpen sikerként könyvelhetjük el, kis szerencsével három pont is lehetett volna. Elismerés jár a fiúknak, hiszen minden labdáért megharcoltak, most lehetett látni, hogy a csapat megüti a harmadik vonal színvonalát" - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző.

Miután az Olimpia az első fordulóban 5-0 arányban legyőzte az élvonalbeli  Marosvásárhely második csapatát, a mostani eredmény azt jelenti: az újonc egyelőre még nem kapott gólt.

A harmadik fordulóban mellesleg a sárga-kékek a Beszterce megyei Jád csapatát látják vendégül szombaton 17.00 órás kezdettel.

III. Liga, 2. forduló, 6. csoport:
Zilahi FC-Szatmárnémeti Olimpia 0-0
Az Olimpia összeállítása:  Sabău, Glodean, Homorozan, Micaş, Villand, Zsiga,  Marinaş, Gavrilescu
Játszott még: C. Prodan, Mureşan M., Botos, Feier.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: