2012-04-24 19:58:40• hírek • Szatmár.ro

Gól nélküli döntetlen Nyárádtőn

A következő forduló, péntek: Universitatea II - Tatrang, Aranyosgyéres - Sanatatea, Marosvásárhely II - Zalatna, Zilah - Szászrégen, Szászfenes - Nyárádtő, Brassó - CFR II; szombat: Jád - Beszterce II, Olimpia - Dés.

A hétközi fordulóban a Brassó nyert, az Olimpia döntetlent játszott - már öt pont az előnye az éllovasnak.

A kedd délutáni mérkőzésen nem sikerült nyernie az Olimpiának - a harmadik ligás bajnokság hétközi fordulójában a Nyárádtő otthonában léptek pályára a fiúk. Az eredmény gól nélküli döntetlen lett, pedig a sárga-kékeknek megvolt a lehetőségük a gólszerzésre. Botos, Feier és Marinas is ziccert hibázott, de néhány ígéretes lövést a hazai csapat kapusa hárított.

„Sajnos a helyzet kihasználással gondok voltak, a három óriási helyzetből legalább egyet be kellett volna lőnni, és akkor megvan a három pont. Amúgy kiegyenlített mérkőzés volt, kisebb lehetőségek mindkét oldalon adódtak, de most nem jött össze a gól, csak az egy pont. Nincs mit tenni, szerdától már a szombati hazai mérkőzésre kell készülnünk a désiek ellen" - nyilatkozta Csík Tibor.

Ezzel a döntetlennel a legnagyobb gond az, hogy a nagy ellenfél, az első helyen álló Brassói Corona ebben a fordulóban is diadalmaskodott - sorozatban harmadik 1-0-ás győzelmét hozta. Ezzel a brassóiak már öt ponttal vannak a szatmáriak előtt a tabellán.

III. Liga, 23. forduló: Nyárádtői Unirea - Szatmárnémeti Olimpia 0-0. Az Olimpia össszeállítása: Suta - Mos, Fl. Muresan, Heil, Homorozan, Gavrilescu, Villand, Pop Mihai, Hanus, Danila, Feier. Játszott még: Botos, Molnar, Zsiga, Marinas.

További eredmények: Kolozsvári Sanatatea - Kolozsvári Universitatea II 4-1, Zalatnai CS - Aranyosgyéresi Seso 1-2, Szászrégeni Avântul - Marosvásárhelyi FCM II 3-0, Besztercei Gloria II - Zilahi FC 0-1, Dési Unirea - Jádi Vointa 1-1, Kolozsvári CFR II - Szászfenesi Unirea 2-1, Brassói Corona - Tatrangi Unirea 1-0.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: