2015-03-14 14:51:50• hírek • Kocsis Zoltán

Gól nélküli Olimpia-döntetlen Nagyváradon

Akárcsak az idei első fordulóban Ramnicu Valceán, ismét döntetlent játszott az Olimpia labdarúgócsapata idegenben, ezúttal a Bihar FC otthonában Nagyváradon. A különbség, hogy akkor 2-2 lett a végeredmény, most viszont nem láthatott gólt a Bodola Gyula stadion közönsége. Ezzel a szatmáriak őrzik 6. helyüket a másodosztályú bajnokság második csoportjában.

A helyszíni tudósítások szerint az első fél órában az Olimpia volt veszélyesebb, Vlad Bujor lövését Calin Fildar bravúrral védte, majd Romario Rus tüzelt éles szögből centikkel a kapu mellé.

Ezt követően azonban a kilencedik helyezett váradiak egyre inkább átvették a játék irányítását. Ez helyzetekben leginkább a mérkőzés utolsó harmadában mutatkozott meg, amikor előbb Cristian Cigan fejelt centikkel kapu mellé, majd Alexandru Sorian 18 méteres szabadrúgását követően kerülte el kevéssel a labda a kaput.

Ezzel együtt az Olimpia akár mindhárom pontot el is hozhatta volna, ha a 79. percben Fildar nem véd magabiztosan egy távoli lövésnél.

Szombati döntetlenjével az Olimpia tartja hatodik pozícióját a táblázaton, amely még a felsőházi rájátszásban való részvételre jogosít fel, előnye továbbra is 3 pont a hetedik Ramnicu Valcea előtt. Csík Tibor tanítványai legközelebb szerdán lépnek pályára, amikor a listavezető Temesvári Poli látogat Szatmárnémetibe.

19. forduló:
Bihar FC - Olimpia 0-0
Az Olimpia összeállítása: Anca-Trip - D. Muntean, Onicas, Heil, Iuhas (csk.) - Svarczkopf, Selagea - Bic (67. Micas ), Faur (46. Salageanu) , R. Rus - Bujor (60. Feier)

A forduló további eredményei:
Resicabánya - FC Olt 3-2
gólok: Enescu (13., 11-es), Szijj (80.), Feher (90., 11-es) illetve Fasie (19.), Verdes (76.)
Ramnicu Valcea - Tatrang 2-1
gólok: Deaconescu (71.), Geanta (77) illetve Brujan (15.)
Mioveni - Karánsebes 0-0
Temesvári Poli - Fortuna 3-0 (a Fortuna visszalépett)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: