2008-10-16 03:35:08• hírek • Szatmar.ro

Eseménytelen három pont

Magyarország minimális játékkal minimális győzelmet aratott Máltán.

A magyar labdarúgó válogatott számára a szombati, Albánia elleni győzelem után szinte kötelező volt a győzelem Málta ellen, egyúttal pedig ki kellett köszörülni a két évvel ezelőtti csorbát. Jó hír volt a szövetségi kapitány számára, hogy Gera Zoltán letöltötte eltiltását. Erwin Koeman ugyanakkor nem számíthatott Hajnal Tamás játékára.

Pedig kellett volna a fény a magyar csapat játékába, mert a szervezetten és lelkesen játszó hazaiakat az elején csak a játék tördelésével tudta tartani a magyar védelem. Igazán komoly helyzet azonban nem alakult ki, csak egy-egy veszélyesebb lehetőség. Egészen a 23. percig, amikor egy intelligens találattal a magyar csapat megszerezte a vezetést: Huszti adott be balról egy szögletet, a kaputól távol, a jobb oldalon helyezkedő Juhász visszafejelte a labdát, amit Torghelle a kapuba csúsztatott.

Ezt követően még inkább leült a játék, a magyar csapat semmit nem kockáztatott, Málta pedig nem tudta ellenfelére erőltetni saját akaratát, így az eseménytelen találkozó egyetlen pozitívuma, hogy megszerezték a három pontot.

Ezzel pedig Magyarország Dániával holtversenyben a második helyen tanyázik a csoportjában, hét ponttal. Portugália, Svédország és Albánia ötöt gyűjtött, míg Máltának ugyanannyi pontja van mint rúgott gólja: nulla.

Málta - Magyarország 0-1

Málta: Justin Haber - Aaron Xuereb, Luke Dimech, Jonathan Caruana (Briffa 36.), Shaun Bajada - Etienne Barbara (Nwoko 78.), Terence Scerri, Ivan Woods, Jamie Pace - Michael Mifsud, Andre Schembri (Agius 63.)

Magyarország: Fülöp Márton - Bodor Boldizsár, Juhász Roland, Vanczák Vilmos, Bodnár László - Dárdai Pál (Tóth Balázs 85.), Huszti Szabolcs, Gera Zoltán, Halmosi Péter, Dzsudzsák Balázs (Buzsáky Ákos 70.) - Torghelle Sándor

gól: Torghelle (23.)

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: