2008-10-28 16:20:49• hírek • Parajdi Andrea

Gödrök a felújított útszakaszon

Nemrégiben modernizálták az Erdőd és Girókuta közti útszakaszt, ám máris gödrök jelentek meg az új aszfalton. A Megyei Tanács egy bizottságot hozott létre, amely ellenőrzi az ott zajlott munkálatok minőségét.

Csehi Árpád, megyei tanácselnök és Ioan Seres, a Megyei Tanács műszaki igazgatóságának vezetője kedden látogatást tettek Girókután, hogy szemügyre vegyék a beérkezett panaszok által jelzett problémákat. Mivel csupán két hónapja adták át az útszakaszt, Csehi Árpád úgy véli egy bizottság közös munkájára lesz szükség, ahhoz, hogy a továbbiakban ellenőrizzék az út állapotát, és megtegyék azokat a törvényes lépeseket a kivitelező cég felé, amelyek segítségével helyre lehet hozni az út minőségét.

Az ellenőrző bizottság a Megyei Tanács néhány szakemberéből áll össze, valamint tagja lesz Ovidiu Duma, Erdőd polgármester is.

Ioan Seres műszaki igazgató elmondta, a kivitelező cégnek mindössze tíz napja van arra, hogy az aszfalton keletkezett gödröket kijavítsa, amennyiben nem tesz eleget időben ez irányú kötelezettségének napi 100 lej büntetést kifizetésére kényszerül.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: