2010-04-28 11:13:59• hírek • Szatmár.ro

Kerekes Emőke, aerobic edző

Szakértőinket bemutató cikksorozatunkkal rovatunk tanácsadóit, szakembereit próbáljuk meg közelebbről bemutatni olvasóinknak, illetve felidézni a tanácsadók által elmesélt humoros történetet.  Ezennel aerobic edzőnk és életmód tanácsadónk kerül sorra.

Kerekes Emőke 1974. július 9-én született Szatmárnémetiben. Tanulmányait a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban végezte, az aerobic és személyi edző képzést pedig Budapesten végezte el, ezután pedig több továbbképző tanfolyamon is részt vett.  Emőke gyerekkori álma hasonló szakma volt, hiszen testnevelő tanár szeretett volna lenni. Szakértőnk 1993 óta foglalkozik aerobic edzéssel, életmód tanácsadással, amelyben legjobban azt szereti, hogy az emberek egy óra edzés után másként távoznak tőle, hogy egyre ügyesebbek, csinosabbak, egészségesebbek és mosolygósabbak lesznek. Örül annak, hogy szakmája által nagyon sok embert megismert, új barátokat szerzett és élvezi azt, hogy egyáltalán nem monoton a munkája.

Emőke szerint sikerek és kudarcok állandóan érik az embert, de mindezek csak előre visznek. „Évekkel ezelőtt volt egy hölgy, aki kissé spiccesen állított be egy aerobik edzésre, és beállt az első sorba, tőlem kb. 4 méterre ahhoz, hogy lassan de biztosan egyre közelebb kerüljön hozzám, míg a végül a helyemre került. A vicces az, hogy észre sem vette. Nem értette miért fekszik ki mindenki a röhögéstől. Aztán megkértem szépen látogassa meg a helyét, mert az nagyon unatkozik úgy egyedül és üresen. Egy kicsit kimeríthette az edzés, mert a végén a lazításnál el is aludt." - mesélte el szakértőnk a humoros történetet."

Emőke tervei között egy olaszországi fitneszfesztiválon való részvétel szerepel, amelyre májusban fog elutazni. Reméli, sok új érdekes dolgot fog látni és tanulni, és mindezekből szeretne haza is hozni valamit. Szakértőnk elmondta, hogy nem szeretne egy szinten megállni, hanem fontos számára az, hogy tartsa a lépést külföldi, profi aerobic edzőkkel. Emőke legszívesebben sportolásra szeretné buzdítani az embereket, hogy tegyenek valamit az egészségükért, hiszen olyan rohanó és stresszes világot élünk, hogy jót tesz, ha ebből kiszállunk egy-egy óra edzés erejéig. Tanácsadónk szerint szakértői rovatunk azért jó dolog, mert ezáltal remélhetőleg sok tévhitet eloszlathatunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: