2017-02-03 14:30:20• hírek • Kocsis Zoltán

Gnándt Zoltán az új főtanfelügyelő-helyettes

2016. november 3., 2017. január 19. és 2017. február 2. - ezek azok az időpontok, amikor a tanügyminisztérium rendelete alapján új főtanfelügyelő-helyettest neveztek ki a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség vezetőségébe. Igen ám, csakhogy nem három, hanem két főtanfelügyelő-helyettesi tisztség van - nem nagyon beszélhetünk tehát kontinuitásról.

Annál inkább a törvények betartásáról - törvény mondja ki ugyanis, hogy Szatmár megyében az egyik főtanfelügyelő-helyettesi tisztség a kisebbség egyik képviselőjét illeti meg. Ezért volt meglepő, amikor Boitor Anisoara után január közepén Delia Gavrát is beiktatták...

Gnándt Zoltán kinevezésével orvosolták a helyzetet, ő a várakozásoknak megfelelően Boitor Anisoara helyét veszi át, aki visszatérhet romántanári katedrájához Alsószoporra.

Gnándt Zoltán - aki korábban már betöltötte ezt a tisztséget - 1978-ban született Nagykárolyban és a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban tanít történelmet. Főtanfelügyelő-helyettesi tisztségét a következő versenyvizsgáig, de legtovább a folyó tanév végéig töltheti be.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: