2009-02-03 11:52:58• hírek • Szatmar.ro

Gmail internet nélkül is

A Gmail új szolgáltatása lehetővé teszi, hogy internet kapcsolat nélkül is elérhessük leveleinket.

Az ingyenes levelező természetesen nem csodákat ígér, mindössze egy olyan szolgáltatást, amely elmenti számítógépünkre a Gmail-fiók hasznosnak tűnő elemeit, hogy azokat internet kapcsolat nélküli is elérhetővé tegye. A Gear kiegészítőcsomag, amelyek a szintén Google termékkénk ismert Chrome böngésző is tartalmaz, az e-mail fiók tulajdonosának kérésére egyfajta tükrözését hozza létre.

Az ingyenes levelező természetesen nem csodákat ígér, mindössze egy olyan szolgáltatást, amely elmenti számítógépünkre a Gmail-fiók hasznosnak tűnő elemeit, hogy azokat internet kapcsolat nélküli is elérhetővé tegye.

A Gear kiegészítőcsomag, amelyek a szintén Google termékként ismert Chrome böngésző is tartalmaz, az e-mail fiók tulajdonosának kérésére egyfajta tükrözését hozza létre.

A Gmail nyilatkozata szerint, a legnagyobb kihívást az okozta, hogy a postafiók nagy kapacitása miatt felhasználóként több giga adatot kellene tárolni, így szelektálni kell az adatok között, lehetőleg úgy, hogy a fiók tulajdonosa számára fontos információk váljanak elérhetővé internet nélkül is - írja az Impulzus.ro romániai magyar hírportál.

Gmail

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: