2010-08-26 11:26:00• hírek • (X)

Gitártanfolyam indul

Megismernéd közelebbről is a zene világát, vagy csak egyszerűen egy kreatív hobbira vágysz, ami kimozgat a hétköznapok monotonságából? Ha érzelmes akkordokkal szeretnéd elvarázsolni párodat, vagy ha a rockzene felé orientálódnál, akkor iratkozz be te is a Netmusic Concept által indított gitártanfolyamok egyikére.

A Netmusic Concept október 1-től indítja akusztikus- és elektromos-gitár tanfolyamjait., melyekre kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek. A tanfolyamokon új technikákat sajátíthatsz el, megismerkedhetsz sok érdekes emberrel, és a tanulás mellett kikapcsolódásban is részed lehet. Ha még teljesen kezdő vagy, ne csüggedj el, hiszen a Netmusic Concept gitártanfolyamain lépésről lépésre juthatsz el a kívánt eredményhez.

Az akusztikus Basic gitártanfolyam 790 lejbe kerül, míg a Premium csomag ára 990 lej. A Premium tanfolyam magába foglal egy akusztikus gitárt, hangolót és gitártokot. Az  elektromos-gitártanfolyam alap ára 890 lej, ha pedig az E-Premium csomagot választod 1.190 lejért, a tied lehet egy elektromos gitár, gitártok, hangoló és erősítő is.

A tanfolyamok időtartama négy hónap; az érdeklődők heti két órában sajátíthatják el a gitározást az oktató, Csele Gábor irányításával, aki júniusban végezte el  a Bécsi Gitár Szemináriumot a Yamaha Music Europe-nál. A tanfolyamokra szeptember 30-ig lehet beiratkozni a Musikhaus Attila hangszerboltban, vagy a netmusic.ro oldalon. További információért látogassa meg a netmusic.ro honlapját.

A Netmusic Concept partnere a Debreceni Rocksuli, amely 1990-ben alakult, és ma már az iskolán belül olyan alkalmi zenekarokat szerveznek, amelyek feldolgoznak, megtanulnak előadni egy választott számot, és ezeket be is mutatják. A Rocksuli az elmúlt évek alatt gazdagította a város amatőr zenei térképét.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: