2020-07-26 08:34:00• hírek • Blikk.hu

Gitárral járja a világot a Big Brother egykori sztárja

Renato éveken keresztül utcazenészként élt Londonban.
Renato éveken keresztül utcazenészként élt Londonban.

Újra szülővárosában él a Big Brother egykori talján bikája, és Renascentia címmel augusztus 14-én megjelenik első nagylemeze. Renato Pavesi (39) megvalósította álmát és gitárművész lett.

– Jól tettem, hogy 11 éve Londonba költöztem – summázta a realitysztárból lett zenész, aki a 2002-es Big Brother után a hirtelen jött népszerűség minden ízét kiélvezte. – Sok helyre hívtak, korrekt pénzeket fizettek és a kocsma is jól ment, amit a Nagykörúton nyitottam két barátommal, de nekem az csak szórakozás volt.

2002-ben a Big Brotherben tűnt fel.

Otthagytam nekik és zenekart alapítottam, de nem akart beindulni, az évek meg teltek és beláttam, szintet kell lépnem – vázolta az apai ágon olasz származású művész. – Akkor még néhai nagymamám lakásában éltem, de azt is föladtam. Ötven font volt a zsebemben, amikor Londonba mentem, szerencsére nem egyedül.

Két haverommal laktam együtt, néha furcsa helyeken, gyakran bontásra váró ingatlanokban. Utcán zenéltem, éttermekben játszottam és tanítottam is, amíg a Kingston Egyetem zeneművészeti szakán tanultam. Ez öt évig tartott, szerencsére közben sohasem volt anyagi gondom.

Sőt, Renato flamencogitáros műsorával a fél világot bejárta.

Renato éveken keresztül utcazenészként élt Londonban.​

– Ezek a meghívások igazolták, hogy jó úton járok. Budapestről is ki lehet emelkedni, de Londonban több a mecénás és a lehetőség. Most is van egy koreai meghívásom, és a jövőben sem akarok lemondani az utazós koncertezésről, csak beláttam, ezt jobb kettesben csinálni, mint egyedül – magyarázta a világjáró, aki a Moby Dick rockbandából ismert Mentes Norbert (52) személyében talált rá a megfelelő partnerre.

Terra című hangszeres dalukhoz klipet is forgattak, amely néhány napja debütált.

– Erre vágytam! – áradozott Renato, aki nők iránti vágyát is folyamatosan csillapítja. – Javíthatatlan szabadúszó vagyok, és talán az is maradok.

Ősszel debütál

Ősszel debütál

Mentes Norbert és Renato Pavesi duója május 2-án szeretett volna a közönség előtt bemutatkozni az A38 állóhajó kiállítóterében, de a járványügyi veszélyhelyzet kihirdetését követően ezt szeptember 11-re halasztották.

– Egyelőre úgy néz ki, megtarthatjuk. Már nagyon várom a magyar közönséggel való találkozást – mondta Renato.

 

További bulvárhírekért látogassa meg a Blikk.hu-!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: