2012-06-13 16:47:29• hírek • Póti Orsolya

Gitárműsorral vette kezdetét az évzáró

Június 13-16. között tartja évzáró programsorozatát a Szatmári Művészeti Iskola. Az ünnepség gitárműsorral kezdődött, a továbbiakban pedig zenés-verses összeállításon, balett és sporttánc bemutatón vehetnek részt az érdeklődők.

Gitárkoncertre került sor szerda délután a Szatmári Művészeti Iskola udvarán, ahol a tanintézet gitárszakos diákjai szórakoztatták a megjelent diáktársakat, a szülőket és tanárokat. Ezzel kezdetét is vette az évzáró rendezvénysorozat, melynek keretében az iskola diákjai bemutathatják mindazt, amit az egy év alatt elsajátítottak.

Szerdán Gema Marian, Adrian Brodi és Sallai László tanárok diákjai adtak elő egy-egy dalt. Volt aki klasszikus darabokkal, más pörgősebb, vidámabb darabokkal lepte meg a résztvevőket, de volt elektronikus gitárszóló és balladák is felcsendültek.

A művészpalánták június 15-én, péntek este 17 órától egyéni és csoportos produkciókkal rukkolnak elő: zongoradarabokkal, verses-zenés összeállítással és sporttáncbemutatóval szórakoztatják a közönséget. A műsornak az Északi Színház ad otthont.

Június 16-án az iskola  balett-táncosainak produkcióját tekinthetik meg az érdeklődők 12 órától szintén az Északi Színházban. Az évzáró ünnepség idén is három naposra sikeredett, ugyanis évről évre nő a tanintézmény látogatóinak létszáma: a 2011/2012-es tanévben több mint 700 diák tanult a különféle szakokon.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: