2012-12-29 08:30:02• hírek • Blikk.hu

Gigivel akarják megnyeretni az Eurovíziót

Radics Gigitől hangos a zenei szakma. A Megasztár legutóbbi szériájának győztesét ugyanis kiadója indítja a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi megmérettetésén, ahol számtalan híres énekessel kell megküzdenie a győzelemért, hogy ő legyen az, aki hazánkat képviselheti Svédországban.

Az ellenfelek listája veretes: Gáspár Lacitól Vastag Tomin és Brasch Bencén át Fehér Zoltánig a neves előadók színe-java képviselteti magát az MTVA által kiírt versengésben. Azonban az az információ jutott el szerkesztőségünk birtokába, hogy több induló fontolgatja visszalépését.

Az ok prózai: állítólag úgy érzik, hogy Gigivel szemben esélytelenként szállnak harcba. És nem csupán az ifjú sztár kivételes kvalitásai miatt tartják ezt többen, hanem amiatt a szóbeszéd miatt is, ami terjed közöttük.

- Sokan gondoljuk úgy, hogy felesleges elindulnunk az Eurovízión. Többen úton-útfélen hangoztatják, hogy úgyis ők fognak nyerni. Sőt azt beszélik, hogy mindez azért lesz így, mert az MTV maga kérte, hogy induljanak, olyan nagy szüksége van a televíziónak rájuk.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: