2011-04-13 09:26:50• hírek • www.blikk.hu

Jerzynek 50 ezret fizettek a nők

Eddig sem volt titok: Jerzy a testéből élt, lányoknak vetkőzött!

Rendkívül elégedettek egykori megrendelői Jerzyvel. A villa szépfiúja sohasem tagadta, hogy mielőtt beköltözött a luxusbörtönbe, vetkőzéssel kereste a kenyerét. Arról viszont nem sokat beszélt, hogy mennyire sikeres volt a chippendale-szakmában. A Blikk birtokába jutottak olyan fotók, amelyeken Jerzy munka közben látható, és mint azt a megrendelőktől megtudtuk, tökéletes műsort adott.

- Két évvel ezelőtt egy lánybúcsú alkalmával találkoztam Jerzyvel. A kolléganőm kért meg arra, hogy én is részt vegyek a chip pendale-shown, és néhány fotóval örökítsem meg számára az eseményt. Férfiként életemben először láttam ilyen műsort, de megmondom őszintén, hogy nagyon profi előadás volt. Jerzy egy közel két óra hosszú műsorral készült, és a lányok minden kérését teljesítette - mondta a Blikknek Miklós, aki még azt is elárulta: Jerzy még csak nem is kért sokat a produkcióért.

- Ha jól emlékszem, ötvenezer forint körüli összeg volt a tarifa, amiért cserébe elég hosszan vetkőzött. Ráadásul mindent ledobott magáról, de úgy beszéltük meg, hogy teljesen meztelenül nem csinálok róla képet - tette hozzá Miklós.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Jerzy pénzért vetkőzött, de szexuális szolgáltatásokat nem vállalt
Jerzy pénzért vetkőzött, de szexuális szolgáltatásokat nem vállalt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: