2011-06-07 09:05:19• hírek • www.blikk.hu

Gigi benne lesz a Playboyban

Gigi lesz a nyuszis magazin egyik nyári bombázója. A Blikk értesülései szerint a volt villalakó már meg is állapodott a Playboy főszerkesztőjével, Pantl Péterrel arról, hogy ő lesz a júliusi címlapon.

A Blikk első megkeresésére Gigi nem volt hajlandó elárulni, hogy igazak-e az értesüléseink, Pantl Péter viszont nem köntörfalazott.

- Igaz, hogy ő a kiszemeltünk. Már minden részletet illetően megállapodtunk - mondta Pantl, aki megerősítette, hogy az exvillalakó domborulatait csodálhatják meg a nyuszis magazin olvasói júliusban.

- Kicsit nehezen indult a beszélgetés, gátlásos volt. De miután feloldódott, már sokkal rugalmasabban állt a dologhoz. Merész képek lesznek!

Ezek után a Blikk visszahívta Gigit, és elmondták neki, fölösleges titokzatoskodnia, a lány pedig „szót fogadott" a bulvárlap munkatársának.
- Éppen Playboyt vettem az újságosnál, amikor Péter felhívott. Először azt hittem, be van kamerázva a árus bódéja, és csak tréfa az egész - mondta Gigi.


Gigit már a CKM is fotózta a villában
Gigit már a CKM is fotózta a villában



- Amikor mondtam neki, hogy pont most vettem meg a lapjukat, jót nevetett, én pedig, bevallom, ebben a mókás helyzetben éreztem valamiféle sorsszerűséget - magyarázta a volt villalakó, aki azt is elmondta: mindezek ellenére hosszan vívódott azon, elvállalja-e a felkérést.

- Régebben ez volt az álmom, de mindig úgy éreztem, kis ember vagyok én az ilyesmihez - mondta szerényen Gigi.

- Örültem a megkeresésnek, de egy kicsit féltem is. Anyu is hüledezett eleinte, de végül azt mondta, most vagyok fiatal, éljek a lehetőséggel. Béci is féltett, de ez egy nívós lap, szerinte is vállalhatom. Korrekt ajánlatot kaptam, így végül igent mondtam - tette hozzá; A lap információja szerint ez egymillió forint körüli összeget jelent.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: