2011-04-18 12:43:24• hírek • Blikk.hu

Gigi: Rettegek, hogy elhagy Jerzy

Érzi: elveszítheti kedvesét, ha Jerzy tudomást szerez múltjáról.

Merthogy a ValóVilág 4. szépfiújának egyelőre fogalma sincs róla, hogy a barátnőjéről készült fétisfilmet több tízezren nézték már meg a neten, vagy hogy szerelme alig 17 évesen „szopnék.hu" feliratú pólóban kínálta a műpéniszeket az Erotika Kiállításon.

Tény ugyan, hogy Gigi valóban mesélt korábbi munkáiról Jerzynek, az azonban már más kérdés, hogy fojtogatós fétisfilmjét ő egy harcias amazonmozinak nevezi, az Erotika Kiállításon végzett munkáját pedig szimpla hoszteszkedésnek állítja be. Szabadulása után a lányt is sokkhatásként érte, amikor meglátta azt a videót, amin szerelme saját magát kényezteti, Jerzy ugyanis elfelejtette közölni vele, hogy nem csupán fotók, hanem videofelvétel is készült az esetről.

Gigi pedig tart attól, hogy Jerzyt is sokkolni fogják a róla szóló hírek. – Elvileg ezekről ő is tud, hiszen én elmondtam neki mindent, az már más kérdés, hogyan érinti majd az, hogy a címlapokon keresztül szembesül a múltammal. Valószínűleg sokkolni fogják a hírek, éppen ezért rettegek attól, hogy emiatt átgondolja, mi is legyen kettőnkkel – mondta a Blikknek Gigi, aki nagy dilemmában van, hiszen visszakerül a villába.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Gigi és Jeryz, a Villa szerelmespárja
Gigi és Jeryz, a Villa szerelmespárja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: