2011-04-05 12:33:06• hírek • Blikk.hu

Gigi: Leplezzétek le a csalást!

 

Csalásra gyanakszanak Gigi szavazói a vasárnapi párbaj kapcsán.


Tucatjával érkeztek a telefonok a Blikkhez, ugyanis a szerkesztőség vendége Gigi (22) volt, akinek ValóVilágból való távozása hatalmas felháborodást váltott ki a nézőkből. A villa hugicájának több rajongója nem tudott szavazni kedvencére, SMS-ére ugyanis ez a válasz érkezett: „Szavazatát egyelőre nem tudjuk fogadni." Hasonló szavazós műsoroknál már többször volt ilyesmire példa.

Az este folyamán Gigi végig nyerésben volt, ráadásul 10 százalékkal vezette a szavazatokat, miután azonban az RTL Klub felfedte az állást, Éva szavazatai annyira megnőttek, hogy a villa törtetője - ugyan csak egy százalékkal, de - átvette a vezetést. Ehhez pedig legalább tízezer szavazatra volt szüksége mindössze tíz-tizenöt perc alatt.

– Én is értetlenül állok ez előtt. A családom is furcsállta a szavazás végeredményét. A csatorna már a játék alatt is nagyon sok mindent elnézett Évának, vasárnap pedig ő folytathatta tovább a játékot is. Ha a nézők csalást vélnek felfedezni a szavazásban, próbáljanak meg utánajárni, leplezzék le ők – tanácsolta a telefonálóknak Gigi.

A teljes cikk a Blikk.hu-n olvasható.


Gigi a Blikk szerkesztőségében
Gigi a Blikk szerkesztőségében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: