2012-10-29 07:24:31• hírek • Blikk.hu

Geszti ki akarja ejteni Krisztiánt

Talán még senki nem kapott annyira kemény szavakat, mint az X-Faktorban szombat este színpadra lépő Zámbó Krisztián.

A James Bond-napon a Golden Eye betétdalával készülő énekesről Malek Miklós és Geszti Péter is leszedte a keresztvizet.

- James Bond általában megmenti a világot, de úgy érzem, ha a zenei világnak lennél te a James Bondja, akkor ez a világ elveszett. Gyenge volt, erőtlen és hamis - kezdte Malek, akinek szavaihoz Geszti is csatlakozott.

- Egyetértek. Nem felfelé szálló ágban vagy, ez a probléma. Még mindig egy beváltatlan ígéret maradtál. Ez gáz - mondta a reklámszakember.

De hiába az éles kritika, a televíziónézők, a szavazók úgy döntöttek, Krisztiánnak bőven van helye még az RTL Klub tehetségkutatójában. Mindez pedig nem kis meglepetéssel hatott az ítészekre, akik izgulva várták, ki az a két versenyző, akinek párbajra kell mennie. Mikor elhangzott a Zámbó név, mint biztos továbbjutó, Geszti arcán átfutott egy gúnyos félmosoly.

- A közönség szavaz, mi pedig elviseljük a népszerűséget, vagy a népszerűtlenséget. Krisztián annyira gyengén énekelt, hogy azt gondolom, csak az a svung viszi őt tovább mindig, amit a családból hozott, nem pedig a teljesítménye. Az édesapja rajongói szavaznak rá - gondolkodott el a mentor, utalva arra, hogy az énekes hatalmas rajongótáborának jó részét apja, Jimmy imádói alkotják. - De nem akarom őt bántani ezért, ugyanakkor adásban is elmondtam a véleményemet, hogy ő nem felszálló ágban van. Mégis, ő egy versenyző, az a dolga, hogy küzdjön, ezt pedig nagyon helyesen teszi, miközben nem antipatikus. Azt gondolom, most már rendesen kell énekelni! - tette hozzá Geszti.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: