2013-10-02 01:37:44• hírek • Blikk.hu

Geszti nem emlékezett a legtehetségesebbre

Nem emlékezett Csordás Ákosra Geszti Péter! Pedig, mint kiderült, az X-Faktor idei szériájában a mentorok házába jutó énekes korábban is próbálkozott a tehetségkutatóval: Ákos az RTL Klub versenyének első évadában lépett színpadra.

Igaz, akkor még fiatalabb volt, s talán valamivel kiforratlanabb a hangja, de egy csiszolatlan gyémántot akkor is illett volna felfedezni.
A mentorok most négy igennel juttatták tovább a srácot, és szuperlatívuszokban beszéltek róla. Geszti egyedülálló tehetségként aposztrofálta őt – pedig három éve is hallhatta a fiút.

– Meg merem kockáztatni, hogy itt négy év alatt ilyen felismerhető hang, ilyen erő, ilyen egyszerűség, őszinteség és hangtudás, főleg ebben a kategóriában nem kapaszkodott össze soha. Nem volt még itt ilyen. És közben olyan helyes, természetes ember – mondta most Geszti.

Természetesen Ákos nem haragszik a feledékenység miatt, inkább megtisztelőnek érzi, hogy ilyen véleménnyel van róla a mentorok legtapasztaltabbika.

– Utólag tudtam csak meg, hogy Geszti Péter ezt mondta rólam, de nagyon jólestek a szavai – magyarázta az énekes, aki mindössze néhány korábbi társával vált olykor üzenetet, szorosabb kapcsolatot nem ápol senkivel.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: