2016-02-22 21:19:58• hírek • Blikk.hu

Geszti Péter: Nem én vagyok a legjobb apa a világon

Túl az ötvenen, két kislány büszke apukájaként még mindig képes a megújulásra Geszti Péter.

A marketingszakember, mentor, zenész, rapper bevallása szerint a harmincas évei elején érzi magát, csak akkor gondol bele abba, hogy ma már nem feltétlenül bírja úgy az iramot, amikor gilisztaként kúszik egy játszóházban a lányaival.

– Valóban nem voltunk már fiatalok, amikor gyereket vállaltunk a feleségemmel, mégis azt hiszem, a legjobbkor jöttek a lányok. A világ, de különösen Magyarország, azt az időszakot élte, amikor sokkal jobb volt a családra koncentrálni, mint bármi másra – mondta a Blikknek Geszti Péter, aki azért bevallja, olykor az izületein már érzi, hogy nem fiatal apuka. De ennek ellenére a legfontosabb számára, hogy aktív időt töltsön a gyerekeivel.

– Biztos nem én vagyok a legjobb apa a világon, folyamatosan visszatérő kérdés az életemben, hogy eleget vagyok-e a lányaimmal. A válasz valószínűleg az, hogy nem. Ami a halmazállapotomat illeti, gyorsan olvadó apucika vagyok. Persze könnyű dolgom van, mert a napi teendőket, kötelező gyakorlatokat rendszerint nem én végzem el, és nem én fáradok el ezektől. Így rendkívül könnyű jó fej apának lenni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: