2011-11-10 07:56:38• hírek • www.blikk.hu

Geszti: A családom csak a tévében lát

Alig látja a családját az utóbbi hónapokban Geszti Péter, az X-Faktor mentorának ugyanis a fiatal tehetségek karrierjének egyengetése mellett saját zenekara, a Gringo Sztár szárnyalásáról is gondoskodnia kell.

A szöveggyáros kedd este egy hangulatos belvárosi étteremben ünnepelte barátaival és mentoráltjaival a lemezbemutatójuk sikerét, ahová felesége, Ditz Edit is elkísérte.

A kétgyermekes anyuka a Blikknek elárulta, nemcsak ő, de bizony a kislányaik, Sára és a nyolc hónapos Lenke is érzi Péter hiányát, mégis teljes vállszélességgel támogatja őt munkájában.

- Szinte alig látjuk mostanában, amikor hazaér, fáradtan bedől az ágyba, és elalszik. Persze tudtuk, mit vállalunk, igaz, én azt azért nem gondoltam, hogy két cég vezetése után ilyen könnyedén lemondok a gyerekek érdekében a karrierről. Péter azonban imádja ezt a pörgést, őt ez élteti, el sem tudnám képzelni, hogy otthon üljön - mesélte lapunknak Edit, akinek elmondása szerint nagyobbik lányuk, Sára is gyakran hiá­nyolja apukáját.

- Legutóbb odaültettem a tévé elé, hogy lássa Pétert, és azonnal azt mondogatta, jöjjön haza hozzánk. Persze igyekszünk minél több időt együtt tölteni, ezért már elterveztük, ha véget ér az X-Faktor, elutazunk - árulta el Geszti felesége, akit a szöveggyáros szerelmes dallal lepett meg a lemezbemutatón.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: