2016-01-29 09:18:46• hírek • Blikk.hu

Gesztesinek a Hit Gyülekezete ad lelki erőt a folytatáshoz

A tavalyi év második felében a bulvárhírek többnyire Gesztesi Károly botrányairól szóltak.

Márciusban a színészt váratlanul kirúgták a TV2 napi sorozatából, a Jóban Rosszbanból, majd kiderült: alvásproblémái miatt gyógyszereket szed, illetve a sztárvilágban arról kezdtek el suttogni, hogy komoly alkoholproblémái vannak.

Tavaly áprilisban az Összezárva Friderikusszal című műsorban, még maga Friderikusz sem tudta kicsikarni belőle a választ, hogy mi nyomja a lelkét.

Ezt követően a Karinthy Színházban vállalt kötelezettségeinek nem tett eleget, majd bő két hónappal később a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című győri előadásáról maradt távol, ezzel hatalmas botrányt okozva, illetve magára haragítva a színházi szakma egy részét. Az elmúlt év decemberében tett nyilatkozata pedig mindenkit megdöbbentett: a TV2 Mokka című reggeli műsorában Vujity Tvrtko vendégeként sokszor érthetetlen, összefüggéstelen mondatokat mondott, és csak mosolygott.

Majd beköszöntött az új év, és úgy tűnik, hogy bukdácsolva, de kapaszkodik felfelé. Elérte a változás szele: állítólag ebben külső segítséget is kap, ugyanis többen is azt állítják, hogy a Hit Gyülekezete támogatja őt, amelynek egyébként az édesanyja is a tagja.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: