2010-03-10 19:09:18• hírek • www.blikk.hu

Sírva vált el Liptai és Gesztesi

Búcsú, könny, ölelés - mint egy szappanoperában, amelyben maguk is szerepet játszanak.

Ám ez a valós élet volt, drámai pillanatokkal: hivatalosan is elvált egymástól Liptai Claudia és Gesztesi Károly, miután kimondta házasságuk végét a II-III. kerületi bíróság.

A pár külön érkezett a tárgyalásra, a TV2 műsorvezetője ügyvédje már várta, a színész egyedül ment a bíró elé. Mindketten megadták a módját a válópernek, elegáns öltözetben jelentek meg, de arcukon látszott a feszültség.

Pedig tudták, hogy eljön ez a nap, mindenben megegyeztek már korábban, nem vitatkoztak anyagiakon, mint ahogy abban sem, hogy közös kislányuk, Panka az édesanyjánál marad, apukája pedig akkor láthatja, amikor akarja. A végső szó kimondása mégis mindkettőjüket felkavarta, hivatalosan is lezárult egy korszak az életükben.

A bíróság épületéből mosolyogva léptek ki, Claudia belekarolt volt urába, de amikor a búcsúzásra került sor, Gesztesi Károly lelkileg teljesen megtört. Amikor ügyvédeiktől elköszöntek, s végre kettesben maradtak, a mosoly tovatűnt arcukról. Zavartan, szótlanul álltak az utca közepén, mint két szerelmes tinédzser. Végül Károlyból kitört a feszültség, az elfojtott bánat, szinte kapaszkodott Clau­diába, miközben percekig rázta a zokogás. Az utolsó ölelése láthatóan sokkolóan hatott a színészre, vélhetően ekkor tudatosult benne, hogy elvesztette élete szerelmét.

A színésznő is nyelte a könnyeit, bár igyekezett erősnek látszani, s nyugtatóan simogatta volt párja vállára hajtott fejét. Gesztesi végül lecsillapodott, összeszedte magát.

A cikk folytatása és még több fotó a Blikk.hu-n található


Sírva vált el az egykori álompár
Sírva vált el az egykori álompár


.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: