2012-11-29 21:50:36• hírek • Blikk.hu

Gastroshow-ban parádézik Gesztesi

Számtalan arcát ismerheti már a közönség, hamarosan azonban egy tőle eddig szokatlan szerepben is megmutatkozik Gesztesi Károly.

Januártól indul útjára az egyik designcenterben a színész nevével fémjelzett gasztroshow, amelynek keretén belül a nézők sztárvendégek társaságában költhetnek el egy kellemes vacsorát.

- Úri vacsorára látom vendégül a kollégáimat és a közönséget. Én fogom összeállítani a menüsort, illetve a felszolgált borokat is én választom ki. Egy igazi látványkonyhával egybekötött beszélgetős műsornak lehetnek majd a szemtanúi azok, akik jegyet váltanak a jelenlegi tervek szerint hetente jelentkező Gesztesi Jokershow-ra - kezdte beszámolóját a Jóban Rosszban Füredi Attiláját alakító Gesztesi Károly, aki egy minden igényt kielégítő estére invitálja a szórakozni vágyókat.

- Kellemes zene mellett beszélgetek majd a vendégeimmel a vacsora elfogyasztása előtt. Első körben beszélgetőpartnereim között üdvözölhetem Szabó Győzőt, Szabó Zsófit, Sarka Katát és Rubint Rékát, akiket majd tőlük szokatlan dolgokra is ráveszek.

Van, aki bűvészkedni fog, van, aki énekelni. Nádas Gyuri barátom is fellép majd, közösen mutatunk be egy  kabaréműsort,  az est zenei kíséretét pedig Lakatos Krisztián és zenekara szolgáltatja. Egyébként én magam is a zongora mögé ülök majd - árulta el a színész, aki amellett, hogy házigazdája, egyben producere is a show-nak.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: