2013-01-31 08:24:07• hírek • Blikk.hu

Gesztesi: Nagyon illünk egymáshoz Csézyvel

Feltűnően sok időt tölt együtt Gesztesi Károly és Csézy. A duó - amely dalra fakad majd a SuperTV2 február 10-én startoló, A Nagy Duett című énekes vetélkedőben - nemcsak a kötelező közös próbák során találkozgat, hanem olyan programokat is szervez, amelyek igencsak túlmutatnak a munkakapcsolaton.

- Szinte sülve-főve együtt vannak, s nem csak a próbákon. A hét végén például egymás partnerei lesznek a Story Gálán. Ilyenkor mindenki árgus szemekkel figyeli, hogy ki kinek az oldalán jelenik meg, de szerintem ez sem érdekli őket. Sőt azt is hallottam, hogy a gáláról is együtt távoznak majd, valahol közösen folytatják a bulizást. Karcsi csak úgy áradozik Csézyről, úgy beszél róla, mintha már régóta nagyon közeli viszonyban lennének - árulta el neve elhallgatását kérő informátorunk.

Természetesen megkerestük Gesztesi Károlyt is, aki nem tagadta értesüléseinket, miszerint Csézyvel az oldalán érkezik majd az elegáns gálára.

- Nekem sem volt partnerem és Csézynek sem, így kézenfekvő volt, hogy együtt menjünk. Ő nagyon csinos, tehetséges, fiatal nő, akivel remélhetőleg minél tovább duettpartnerek maradunk. Nincs ebben semmi különös - jelentette ki határozottan a színész, aki azt is elkottyintotta, hogy a csatorna felkérését is csak azért fogadta el, mert tudta, hogy a barna hajú szépség lesz a partnere.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: